Inte bara på höjden han växer…!

Det har hänt ganska mycket med Lego under vintern har jag märkt nu när jag tittar tillbaka på filmer och bilder. Han har ju uppenbarligen växt lite på höjden men framförallt har han växt på bredden. Nu börjar han se vuxen ut i kroppen och är inte lika gänglig längre. Hittade lite gamla bilder att jämföra med! Tyvärr hittar jag inga bra bilder från när han var 3, tydligen tog jag inte så mycket bilder då..

Maj 2013 (4 år)2013-05-13 18.11.25

Juli 2014 (5 år)2014-07-30 18.51.40

Mars 2015 (6 år)DSC_0007

Den här veckan blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag blev sjuk så Cissi red för Maritha i onsdags och han fick vila både tisdag och torsdag. I fredags red jag ett lösgörande pass i ridhuset och igår var vi ute och motionerade mest rakt fram. Det blir även ute idag då ridhuset är bokat på eftermiddagen, däremot ska jag trimma med Zauron efter lunch. Igår var vi på clinic med Helen Langehanenberg så nu är inspirationen på topp. Hennes system känns väldigt klassiskt, inga genvägar utan låta hästarna få tid på sig att förstå och bygga styrka. Använda mycket vikthjälper och checka av att du inte bär hästen  i handen. En av sakerna som jag tar med mig är att vara noga med att ge hästarna små micropauser och låta dem stretcha formen i ridpassen, det ska jag bli bättre på. Sen blir man ju inte lite avundsjuk på hennes sits! Så otroligt stadig och i samma position hela tiden, superstark i bålen, där ligger man i lä…

Om en vecka är det dags för Legos årsdebut och dessutom debut i MsvC, det ser vi fram emot! Får se hur jag lägger upp veckan, beror lite på hur han känns. Ska försöka hålla honom på bra humör och boosta hans självförtroende lite. Nu har han ju inte tävlat på jättelänge så vi får se om han tycker det är läskigt eller roligt att visa upp sig igen, förhoppningsvis det sistnämnda!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s