Tävlingsplanering

Nu har jag börjat planera in några tävlingar att åka på i vår. Det har inte kommit så många proppar än så det är lite svårt att veta exakt vilka klasser och vilka dagar så därför blir det mesta preliminärt än så länge. Se planerade tävlingar här. 

Med Lego hoppas jag att vi ska kunna starta MsvB:4 i slutet av mars, nu i helgen fungerade ju bytena åt båda hållen så förhoppningsvis håller det på att lossna helt nu. Jag vill inte starta det programmet förrän det känns någorlunda säkert, det är fyra byten och koefficient på alla så det kostar väldigt mycket om man missar. Programmet är ganska svårt i övrigt också och det blir ju alltid svårare på tävling att få till allting. MsvB:2 är mycket snällare och bara två byten och den har vi ju ridit två gånger redan så den vågar vi ge oss ut i. 🙂

Med Zauron hoppas jag att vi kan prova på en Int II under våren, det ser ut som att åtminstone Segersta ska ha den klassen i april.

11779815_10154156174542575_706633250445981970_o

Falsterbo hade såklart varit kul i år också, men dels känns det som om vi har en bit kvar för att kunna starta de klasserna och dels har de höjt kvalprocenten ganska rejält i alla årgångar. Det är tex 68 % i MsvA:1 eller 65 % i StGeorge för sjuåringar som gäller (jmf med 63 resp 64 föregående år). Det kommer bli tufft för många tror jag! Sjuårschampionatet under Breeders känns mer som en realistisk målsättning för oss men vi får se, jag känner inte att det är ett måste att rida championat i år.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s