Håll tummarna imorgon!

Imorgon är det dags för säsongsdebut för Lego och mig! Ska bli jättekul, vi gjorde ju bara en start i höstas eftersom han var hos Martin så ser fram emot att få starta honom igen.

Idag kändes han stundtals riktigt riktigt fin. Ett tag där travade han helt fantastiskt bra och känslan var verkligen super; mjuk, elastisk, energisk – riktig gummibandskänsla! Än så länge orkar vi inte riktigt hålla den traven in i skolorna men när vi gör det, då kommer det bli höga poäng. Imorgon hoppas jag åtminstone kunna visa lite sån trav när vi passerar på kortsidan. Den enda funderingen jag har inför imorgon är att han har känts något trött den här veckan, framförallt i början av passen så är det lite motigt och han står emot lite. Han har ju gått drygt 2 mån ganska intensivt nu så det är inte så konstigt, plus påbörjad pälssättning som tar lite extra energi. Efter tävlingen ska han få ta det lugnt resten av veckan, Martin kommer till helgen så då är vi med och tränar men mån-fre blir det lugnt med vila och lugna uteritter.

Imorgon hoppas jag att vi kan göra en så felfri runda som möjligt men viktigast är ändå att jag får en bra känsla. Att han är med mig, är ridbar och påverkbar hela tiden. Det är viktigast för framtiden, om vi råkar få nån miss här och där är det inte hela världen. Själv siktar jag på att verkligen rida hela programmet, förbereda varje rörelse ordentligt och våga satsa i ökningarna. Det känns som om vi har en hög lägstanivå och att vi är i bra form, så det borde gå bra men allt kan hända på tävling så jag tar inte ut nåt i förskott!

Börjar morgondagen med att hälsa på Odin på morgonen och hjälpa till i stallet där då Berit är bortrest. Sen ska jag rida Zauron också innan det är dags att göra iordning Lego. Vi startar runt 19 så jag behöver inte stressa direkt 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s