Nästa start?

Jag har funderat lite fram och tillbaka efter tävlingen i måndags och hur jag ska lägga upp kommande tävlingar. Jag vill gärna vänta med att starta MsvB:4 tills han är lite säkrare i bytena åt det svåra hållet. Jag ser hellre att vi debuterar lite sent och sätter allt och att vi då kanske inte behöver göra så många starter i det programmet än att vi går ut för tidigt och får massa onödiga missar. Sånt sätter sig både hos häst och ryttare! Legolas är fortfarande ung och under utbildning och han behöver bra erfarenheter inne på tävlingsbanan.

Planen är just nu att rida MsvB:2 igen på Strömsholm den 21/4. Och sen eventuellt starta MsvB:4 i Storvik den 24/4 om jag kommer med (står som reserv nu) och om det känns bra. Annars rider vi MsvB:2 där den 23/4 istället. Därefter blir det några veckor igen utan tävling då Per kommer en helg och jag är bortrest en helg. Den 14/5 har Dressage Club (södra sthlm) en MsvB:4, så den hoppas jag att vi kommer med till (står som reserv där också), om inte förr så borde vi kunna vara redo för det då. Om inte finns det MsvB:2 i Hallstavik samma helg att rida istället. Därefter får vi se lite vilka tävlingar det blir, finns en hel del i maj/juni att åka på!

Den 11/4 ska vi rida programridning på Tuthammaren för Yvonne Sjödin, så då tänkte jag passa på att prova att rida igenom MsvB:4, då kan vi känna lite på programmet utan att det är på så stort allvar men samtidigt med domarögon på oss.

Zauron är annars näste häst på tur, vi debuterar Int II i Sigtuna nästa helg. Ska bli roligt! I övrigt blir det inte så många starter för honom, dels finns inte så många tävlingar på bra avstånd och sen är det svårt att hinna med att tävla båda också! Det jag har tänkt är Int IB och Int A Vansbro i juni (om vi åker dit med båda hästarna), och sen Int II Överby i början av juli.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s