Tävlingsvecka!

Tävling imorgon och tävling på söndag och då debuterar vi dessutom MsvB:4. Jag har dock en plan B vilket är att jag kanske byter och rider MsvB:2 på lördag i Storvik istället, om det skulle gå dåligt imorgon och kännas för svårt. Men jag tror vi är tillräckligt redo, det gick ju ganska bra på programridningen så ska nog inte behöva fega ur, det behöver inte vara helt perfekt för att vi ska våga starta heller. 🙂

Lego och jag har bara trimmat ute senaste veckan, han har sluppit ridhuset helt och hållet. Istället har vi ridit uppe på trädan, det är bra underlag där nu, lagom mjuk i backen och det har inte hunnit växa upp långt gräs än. Han känns fin tycker jag, mjuk i kroppen och ganska bra för hjälperna. Har kunnat sätta tillbaka galoppen och vända lite några gånger och han har varit jätteduktig. Det kommer bli finfina piruetter när han är stark för det. Han har sån otroligt bra balans i galoppen, är naturligt under sig och mjuk i bakbenen så det kommer bli super med lite mer träning och styrka.

Ska bli kul att tävla imorgon igen, ridkänslan har varit bra de senaste passen och vi har bra självförtroende sen senaste starten. Jag tror dock det blir svårt att nå samma resultat som sist, då var han verkligen så himla fin. Men jag hoppas att vi kan göra ett bra och felfritt program imorgon så kommer det räcka ganska långt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s