Vinst igen!

Lego var inte lika fin som sist igår. Fick honom inte riktigt ihop och framme för skänkeln såsom han kan vara och på framridningen tryckte han upp nacken emellanåt, släppte ryggen och bakbenen. Han bytte dock fint och lätt höger till vänster men vänster till höger fick jag peta på honom ett par gånger då han blev för långsam och bytte orent.

Det blev lite av och på inne på banan, han spände sig lite och stod emot emellanåt. Travprogrammet flöt ändå på ganska bra, inga större missar. Ryggningen var bra men halten lite ojämn. I skritten blev han lite kort då han släppte bettet och inte riktigt tog för sig. I galoppen var han duktig med volterna och enkla bytet. Första bytet red jag för dåligt, han gick iväg mycket framåt och bytte på hjälpen men det blev efter bak. Det bytet brukar sällan bli det så det var lite förvånande. Till nästa byte red jag bättre och han bytte bättre men det blev nog lite jämfota för vi fick underkänt på det också.

Nöjd med ritten förutom bytena! Han har ju varit så duktig hemma nu senaste veckorna med bytena så det grämer mig lite att vi missade båda inne på banan. Det är tur att han är så duktig med allt annat, vi hade många 8or och fick ihop 68,4 % vilket räckte hela vägen till seger i klassen vilket såklart var jättekul! Två segrar på två starter i år, inte dåligt!

image

image

image

Funderade ett tag på att byta klass i helgen men dels känns det skönt att få två dagar emellan och dels har jag ingen som kan följa med på lördag så jag kör på och rider Msvb4 på söndag. Förhoppningsvis kan vi sätta några av bytena iallafall och rida bra på resten! Ska vara mer noggrann och förbereda det lätta bytet bättre så kan det nog gå vägen.

Annonser

2 thoughts on “Vinst igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s