Tillbaka!

Efter vila, skritt och långsam igångsättning är Lego nu fit for fight igen! Och eftersom tanken var att debutera MsvA:1 i september så tog jag chansen att göra det nu innan vintern. Så igår åkte vi till Storvik. Lego verkade tycka det var väldigt skoj att vara på tävling för han busade flertalet gånger på framridningen när andra hästar kom nära. Låtsades bli mötesskygg och passade på att skutta lite extra. Inne på banan kändes han fin! Mjuk, framme och med på noterna. Jag satsade på att rida mjukt och felfritt så vi hade absolut kunna haft lite mer samling och ”tryck” men det tar vi i vår när vi känner oss mer hemma i klassen. Vi gjorde inga stora misstag, dock glömde jag ryggningen så det var ju klantigt. Men annars satte vi allt, det var några högerbyten som var lite spända och blev då kort bak och piruetterna är stora men vi kom runt hyfsat med bibehållen galopp åt båda håll. Och vi klarade serien! Trots att jag började för sent så sista bytet kom nästan i hörnet. Vi slutade på 62,6 %, så kval till nationellt och som grädde på moset blev vi trea i klassen!

Fina bilder fick vi med oss också som Hillevi fotade:

Supernöjd och glad för att vi är tillbaka och att vi fick till denna debut i år. Nu vet vi vad vi har att jobba på och vad vi behöver göra för att höja poängen, och jag vet att det finns där, vi behöver jobba styrka och smidighet i vinter så kommer poängen bli högre.

På fredag rider vi MsvB:5 i Enköping och det blir nog sista starten för i år. Lurbo har B:5 i december också men jag vet inte om vi ska rida den, beror på vädret. Pallar inte att åka och tävla om det är för kallt!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s